Wie is Brigith?

Brigith is een gediplomeerde interieuradviseuse. Ze werkt al 18 jaar in de woningbranche.

Van kleins af aan begon Brigith met verschuiven van haar meubels en interieur spullen op haar kamer. Ze haalde haar inspiratie uit woonbladen en bezocht toen ze ouder was interieurbeurzen en winkels. Brigith verhuisde op haar 18de van St. Nicolaasga naar Rotterdam om daar de 4 jarige opleiding aan het Hout– en Meubileringscollege te volgen.

Een uitgebreide opleiding waarbij alle facetten van de woningbranche naar voren komen. Meubels- en interieurontwerpen van verschillende soorten ruimtes, diverse stoffeertechnieken, stijl- kleuren- en materialenleer en interieuradvisering. De stages heeft Brigith gevolgd bij diverse bedrijven in de woningbranche waaronder Home Center te Wolvega.

In 2002 heeft ze haar diploma gehaald als interieuradviseur met als specialisatie keuken- en badkamerinrichting.

Brigith heeft technische ervaring op gedaan op de tekenkamer bij Bouwbedrijf Van der Woude te Gorredijk. Tevens heeft ze veel facetten doorlopen bij keukenstudio Van der Woude te Heerenveen. Haar werkzaamheden bestonden o.a. uit technisch tekenwerk, 3D impressies, kleuren en indeling bepalen voor de showroom en het adviseren van klanten.

In 2010 is ze haar eigen bedrijf gestart als interieuradviseuse. Een nieuwe uitdaging waarin ze haar passie voor kleur en interieur kan toepassen. Brigith vindt het erg belangrijk om rekening te houden met de wensen van de klant. Voel je thuis in je eigen huis is waar ze dan ook voor staat. Door de verrassende resultaten van kleurencombinaties, styling en indeling van ruimtes, heeft ze inmiddels vele tevreden en enthousiaste klanten. Brigith geeft interieuradvies op maat zowel aan particulieren als aan midden en klein bedrijf.

Nieuwsgierig wat Brigith voor jouw interieur kan betekenen?

Neem contact op en laat je verrassen!